Ga naar de welkomstpagina... Ga naar de informatiepagina over Thermografie... Ga naar de informatiepagina over Thermografisch Adviesburo Kettelarij Ga naar de informatiepagina over het werk van ons buro... Alle nodige informatie om ons op meerdere manieren te bereiken... Andere informatie sites over Thermografie...

Over ons

Thermografisch Adviesburo Kettelarij biedt U de volgende voordelen:

  • Wij zijn een volledig onafhankelijk thermografisch adviesburo.

  • Wij zijn “Level 1 / Stufe 1” opgeleid en gecertificeerd conform DIN EN 473 door de Duitse certificeringinstantie SECTOR Cert (Gesellschaft für Zertifizierung mbH, Keulen, Duitsland), waarmee wij u onze deskundigheid kunnen garanderen.

  • Toepassing van de meest geavanceerde hoge resolutie infraroodcamera, fabrikaat FLIR Systems, waarmee wij in staat zijn om uw installatie effectief en efficiënt te meten.

  • Ons streven is om aan onze klanten een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te leveren en bieden u te allen tijde een scherpe prijs.

  • Door ruim 25 jaar ervaring in industrieel onderhoud, verwachten wij voor u de juiste gesprekspartner te zullen zijn.

  • Beheer van alle digitaal opgeslagen informatie en opname in onze preventieve onderhoudsplanning, zonder verplichting om enige vorm van contract aan te gaan.

  • Met onze bereidheid om ook buiten kantoortijden en in het weekend voor u klaar te staan, wensen wij u in voorkomende gevallen zo flexibel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  • Uiteraard zijn wij in het bezit van NEN 3140 en VCA certificaat.

Onderzoek door Thermografisch Adviesburo Kettelarij

Thermografisch Adviesburo Kettelarij is gespecialiseerd in het thermografisch controleren van elektrotechnische, werktuigbouwkundige, procestechnische en bouwkundige installaties.

Door middel van de meest moderne infraroodcamera zijn wij in staat om zeer effectief en efficiënt metingen uit te voeren, binnen een temperatuurbereik van
–40 tot +1500 ºC.

Bij elk vastgelegd digitaal warmtebeeld (thermogram), wordt tevens als referentiebron een digitale foto gemaakt.

Wij analyseren alle tijdens het onderzoek genomen digitale warmtebeelden, door toepassing van zeer geavanceerde PC-software. Dit verwerken wij samen met de digitale foto’s in een rapportage.

Indien gewenst kunnen warmtebeelden ook op video worden opgenomen, voor onderzoek van o.a. processen.
De infraroodcamera levert namelijk een zgn. ‘real-time’ beeld met 30 of 50 opnamen per sec.

Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend met toestemming van de opdrachtgever aan derden verstrekt.